Partits polítics

Esquerra i Intersindical exigeixen seguir traballant per assolir la igualtat real

Vicent Maurí, portaveu de la Intersindical Valenciana, i altres representants del sindicat i el cap de llista d’Esquerra per València, Joan Serra, i el president d’ERPV, Agustí Cerdà, han mantingut una reunió amb per posar en comú objectius, propostes i reptes de cara a la propera legislatura.

Imatge de la reunió amb Esquerra Republicana del País Valencià
Imatge de la reunió amb Esquerra Republicana del País Valencià
17 / 11 / 2011 | Intersindical

En paraules de Serra, “com és habitual, hem gaudit d’una gran sincronia entre els plantejaments d’Esquerra i la Intersindical, és el nostre compromís seguir defensant al Congrés dels diputats, com venim fent els darrers anys, la necessitat d’enfortir les prestacions socials i els serveis públics al servei de la gent, en el terreny laboral i també en la sanitat i l’educació. En aquest sentit, recollirem i assumirem les propostes de la Intersindical, enfocades sempre a cobrir i ampliar aquests objectius socials”.

Durant la reunió, a més, s’ha destacat la necessitat de seguir treballant en l’assoliment de la igualtat entre dones i homes en el treball i la empresa. Segons el dirigent republicà, “la setmana que ve tenim una data important que cal no oblidar, el dia internacional contra la violència masclista. És important seguir treballant cada dia en l’eradicació de qualsevol forma de violència envers les dones, posant la dona en el centre de les polítiques públiques i lluitant per assolir una igualtat real al treball i a tots els àmbits de la vida social”.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.