Partits polítics

EUPV-Els Verds i la Intersindical Valenciana incideixen en la lluita contra els retalls

Membres de la direcció de la Intersindical Valencianaes van reunir el 2 de novembre amb el candidat d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto, amb qui han compartit la preocupació per la crisi econòmica i social.

03 / 11 / 2011 | Intersindical

“Hem coincidit en l’oposició ferma a les polítiques de retalls executades pel PSOE i pel PP. La Intersindical Valenciana ha oferit la seua col·laboració al grup parlamentari que EUPV-Els Verds tindrà en el Congrés. Estarem junts en aquestos moments tan difícils en la defensa dels serveis públics i de la necessitat de posar en marxa polítiques de creació d’ocupació”.

Sixto i la direcció de la Intersindical Valenciana, encapçalada per Vicent Mauri, han compartit una reunió en la què han comentat també la situació de retalls en Sanitat i Educació al País Valencià, així com han mostrat la seua coincidència en l’aposta per una televisió autonòmica pública i de qualitat.
El candidat de la coalició d’esquerres ha expressat el seu convenciment en que la unió de les forces d’esquerres i dels sindicats “és vital per a combatre aquesta etapa tan difícil que estem vivint. Per això anirem junts i ens coordinarem per fer front a l’atur i als retalls i per la defensa dels serveis públics”.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.