Moviments socials

Front el canvi climàtic, totes i tots comptem, totes i tots sumem

27 / 11 / 2015 | Intersindical

Diverses entitats i associacions agrupades en VALENCIA PEL CLIMA, entre les que figura la Intersindical Valenciana, organitzen per al pròxim 29 de novembre una jornada de celebració ciutadana amb la finalitat de sensibilitzar a la població sobre aquesta qüestió davant la Conferència del Clima de París (COP21), que comença el dia 30.

Tallers infantils de reciclatge i petjada de carboni, teatres per a menuts i majors, tallers d’adults per a aprendre a utilitzar l’energia de manera eficient i saber com gestionar la teua factura de la llum, tallers de manteniment de bicicletes, un mercadet de productes ecològics de proximitat, una batucada, o un passeig en bicicleta per la ronda interior de València són algunes de les propostes per a aquest dia ideal per a passar-lo en família.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.