Moviments socials

Intersindical acudirà a la manifestació convocada per la Coordinadora de Col·lectius del Parc Alcosa

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions i la manifestació convocada per la Coordinadora de Col·lectius del Park Alkosa que tindrà lloc el proper dimecres 14 de desembre, a les 19 hores, a la Plaça de Manises de València.

13 / 12 / 2011 | Intersindical

El sindicat Valenciana comparteix les reivindicacions de la Coordinadora que es concentren en: el pagament immediat de la Generalitat Valenciana als ajuntaments i les entitats i organitzacions socials i comunitàries i la creació d’espais públics amb participació ciutadana.

Finalment, Intersindical Valenciana fa una crida a la ciutadania valenciana a participar en les mobilitzacions convocades i a mostrar públicament el seu suport a la lluita pels drets socials i pel dret a decidir.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.