Finançament

Intersindical aposta per una mobilització sostinguda sobre el finançament valencià

El Sindicat considera escaient la màxima unitat real de la societat valenciana.

18 / 11 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera necessària una mobilització unitària, transversal, plural, horitzontal, sense exclusions, representativa de totes les sensibilitats i àmbits socials, sindicals i polítics. Aquesta hauria de servir per a garantir un finançament valencià que deixe enrere l’actual espoli fiscal, que millore les inversions i que avance en un autogovern real per a dissenyar les nostres polítiques, assumir noves competències (com ara rodalies, ports, aeroports, hisenda, matèria laboral, policia integral valenciana…) o desenvolupar plans estratègics com el corredor mediterrani, la connexió cantàbric-mediterrani o el tren de la costa. Des del Sindicat es considera que aquesta mobilització no ha de ser monopolitzada ni ser patrimoni de dos sindicats i de la patronal valenciana, ni tampoc d’un grup reduït i tancat d’entitats, sinó del conjunt de la societat valenciana en tota la seua amplitud i sensibilitats.

Per al Sindicat, un assumpte tan important i clau per al futur de les valencianes i valencians ha der ser un punt central de l’agenda política valenciana i del conjunt de la ciutadania. En eixe sentit, les valencianes i valencians, les treballadores i treballadors, no podem esperar més temps per seure’s a negociar un nou sistema de finançament, és una tasca urgent i necessària per la qual cosa treballar, des de la pluralitat i la unitat, per aconseguir obrir la negociació immediatament per disposar dels nostres propis recursos, condonar el deute històric, augmentar les inversions per damunt de la mitjana estatal, i avançar envers una sobirania econòmica i fiscal per tindre les claus de la caixa.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.