Drets democràtics

Intersindical demana el Consell que impulse la defensa dels drets laborals i socials

06 / 07 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana demana el Consell de la Generalitat Valenciana que el Seminari de Torrevella dels propers dies 9 i 10 de juliol servesca per impulsar la defensa dels drets laborals i socials de les valencianes i valencians davant el nou escenari polític resultant de les eleccions del 26 de juny.

El Sindicat considera que, després de les eleccions generals, les forces polítiques progressistes, també els governs locals i la Generalitat, han de donar una forta empenta a les polítiques socials, laborals i econòmiques que acaben amb els anys de retallades i d’austeritat als quals ens hem vist sotmesos pel govern espanyol presidit per Rajoy i pels 20 anys de govern conservador al País Valencià.

Aquestes polítiques han de servir per avançar en la cohesió social, la redistribució de la riquesa i la justícia social, garantir els drets de les treballadores i treballadors i del conjunt de la ciutadania, així com per enfortir les institucions valencianes, possibilitar el disseny d’unes polítiques pròpies i garantir un veritable autogovern.

Per això, Intersindical Valenciana proposa tot un paquet de mesures per fer-ho possible. Unes mesures que haurien de formar part d’un gran acord entre les diferents organitzacions sindicals, socials i ciutadanes per garantir el canvi polític avance en tots els àmbits del nostre país i no es veja sotmés a les polítiques del nou govern espanyol.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.