RTVV

Intersindical exigeix la paralització de la liquidació de RTVV

28 / 05 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana, en coherència amb els resultats de les eleccions autonòmiques, exigeix al president de la Generalitat en funcions, Alberto Fabra, que paralitze de forma immediata la liquidació de RTVV.

Els valencians han donat suport per formar govern als partits que han expressat en els seus programes la voluntat de recuperar una ràdio i una televisió públiques, plurals, en valencià i vinculades al territori. Conseqüentment,  la dissolució i liquidació de Radiotelevisió Valenciana han quedat sense legitimitat.

Entenem que Alberto Fabra té l’oportunitat de demostrar que pot acabar la legislatura sense caure dos voltes en la mateixa errada i que, pel contrari, no té dret a entrebancar la voluntat dels valencians de reclamar el seu dret a gaudir d’una ràdio i televisió pròpies i recuperar les competències que atorga l’article 56 de l’Estatut d’Autonomia en matèria de mitjans de comunicació de caràcter públic

Exigim Alberto Fabra perquè, en la primera reunió del Consell en funcions d’este mateix divendres, ordene a la Comissió Liquidadora que paralitze el procés d’extinció i permeta al futur Consell definir la política audiovisual que considere.

Intersindical Valenciana també  reclama la paralització de la liquidació com un primer pas que permeta restablir els drets laborals escamotejats als treballadors, avançar cap a la reobertura d’una ràdio i una televisió plurals i al servei de la ciutadania i afavorir la recuperació del sector audiovisual valencià, afectat per una taxa de desocupació superior al 80 per cent.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.