RTVV

L’Audiència Nacional desestima la demanda contra les borses de treball temporal d’À Punt

02 / 08 / 2019 | Intersindical

La Sala social de l’Audiència Nacional ha desestimat la demanda interposada per la Unió de Periodistes Valencians i l’Associació de la Premsa d’Alacant contra les bases per a la constitució de borses de treball temporals en la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació.

La sentència declara que els criteris de baremació de les borses de treball no són desproporcionats ni impedeixen la lliure concurrència d’aquells candidats que no eren extreballadors de Canal 9.
D’aquesta manera, els magistrats han donat la raó a la part demandada, el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, amb qui es va personar Stas Intersindical Valenciana, entenent que els criteris de baremació no vulneren el principi d’igualtat i respecten, alhora, els principis de mèrit i capacitat en l’accés a llocs de treball públics.

Intersindical valora molt positivament la sentència que ajudarà, sens dubte, a donar seguretat jurídica al procés de posada en marxa dels mitjans públics de comunicació valencians.

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.