Partits polítics

Intersindical explica a Compromís i ERPV l’acord de retallades

Les dues reunions s’emmarquen en la roda d’encontres amb les formacions polítiques que el SIndicat està matenint per explicar-los les conseqüències de l’acord de retallades per al personal.

25 / 11 / 2013 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana formada per Conxa Carsí, Jesús Giménez i Vicent Maurí s’ha reunit amb el sindic de Compromís, Enric Morera.

Durant la trobada, Intersindical Valenciana ha lliurat un dossier sobre l’Acord de retallades salarials signat conseller Moragues i altres sindicats i que afecta a més de 140.000 persones que treballen en la Generalitat Valenciana. Un acord que tant Compromís com Intersindical han rebutjat. En eixe sentit, Compromís s’ha compromés a la presentació d’esmenes que Intersindical Valenciana plantege a l’acord Moragues.

Per altra part, les dues organitzacions han coincidit en rebutjar la reforma de l’Administració local plantejada pel govern espanyol que suposa un atac a l’estar de benestar i als serveis públics que garanteixen els drets socials a les valencianes i valencians.


Reunió entre Intersindical i Enric Morera, Síndic de Compromís.

A més, en la reunió també es va tractar sobre la situació de RTVV després de l’anunci del president Fabra del seu tancament. Tant Intersindical Valenciana com Compromís s’hi oposen fermament al seu tancament en considerar necessària una RTVV pública, de qualitat i en valencià.

Aquesta reunió forma part de l’espai de col·laboració conjunt entre Compromís i Intersindical Valenciana per a tractar temes sociolaborals en el País Valencià.

Intersindical Valenciana es reuneix amb Esquerra Republicana

Intersindical Valenciana s’ha reunit amb una representació d’Esquerra Republicana del País Valencià formada pel secretari d’Ensenyament, Paco Galiano, i el d’Organització, Ximo Graña. La reunió, que forma part dels contactes bilaterals que mantenen ambdues organitzacions, ha servit per intercanviar opinions sobre diversos temes d’actualitat sociolaborals del País Valencià.


Reunió amb Paco Galiano i Ximo Graña, d’ERPV, a la seu del Sindicat.

Un dels assumptes que s’ha tractat és la recent signatura de l’acord de retallades per al personal de la Generalitat Valenciana. Un acord que suposa el manteniment d’una part de les retallades salarials previstes en el decret 1/2012, més conegut com decret Vela. Tant ERPV com Intersindical Valenciana s’han mostrat contràries que siguen les treballadores i treballadors els que paguen els efectes de la política de balafiament del Govern valencià i del dèficit fiscal que patim les valencianes i valencians.

Intersindical Valenciana ha traslladat a ERPV la seua preocupació per: l’empobriment del conjunt de les treballadores i treballadors valencians; la política de privatització dels serveis públics; la pèrdua de drets; els continus atacs del govern a la sanitat, educació, dependència, polítiques d’igualtat…

ERPV s’ha compromés amb la Intersindical Valenciana a traslladar les seues propostes a les diferents institucions per intentar frenar els efectes de les polítiques antisocials del governs de Fabra i Rajoy.

 



Comentaris
Luis
26 / 11 / 2013 - 10:38

Digo yo que también les podriais haber comentado el nefasto acuerdo de interinos de abril de 2013 y su repercusión al dejar a muchos trabajadores en situación casi de exclusión social.Es decir la famosa rebaremación que miles hemos sufrido .Gracias


Marc Candela
26 / 11 / 2013 - 11:45

Hola Luis
En abril, després de la signatura de l’acord, ja ens vam reunir amb Compromís, ERPV, PSPV, PCPV i EU per a parlar del tema. Gràcies


Amadeu Sanz
26 / 11 / 2013 - 12:07

Fruit d’aquelles reunions va ser el suport d’aquestes i altres organitzacions polítiques i sindicals a les mobilitzacions del professorat interí. A les manifestacions del 13 d’abril hi acudiren representants d’aquestes, com recull aquesta notícia:
http://stepv.intersindical.org/noticies/article/mes_de_3.300_persones_en_les_manifestacions_en_defensa_de_lensenyament_publ



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.