Partits polítics

Intersindical i Esquerra Republicana del País Valencià es reuneixen per acordar accions conjuntes

27 / 05 / 2016 | Intersindical

Representants d’Esquerra Republicana del País Valencià i d’Intersindical Valenciana han mantingut una reunió de treball a València. La trobada ha servit per valorar l’actual situació política al País Valencià així com establir àmbits de col·laboració entre les dues organitzacions.

Tant Esquerra Republicana com Intersindical Valenciana han coincidit en la necessitat d’establir línies de treball conjuntes en àmbits com la recuperació dels mitjans públics, l’establiment d’un espai de comunicació comú amb els territoris amb què compartim llengua, la reivindicació del requisit lingüístic a la funció pública valenciana o la demanda d’un finançament just per al País Valencià.  Les dues organitzacions han coincidit en “el grau de coincidència en diferents àmbits on treballar conjuntament, com ja hem fet durant anys en espais unitaris. Aquesta legislatura ha de servir també per avançar en matèria d’autogovern per als valencians i valencianes i cal que el Consell concrete i complisca els seus compromisos”. 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.