Sindicalisme
Solidaritat

Intersindical Valenciana mostra el seu suport amb la plantilla Ford de Genk

El sindicat treballa per la unitat de la plantilla de les diverses factòries per fer front a l’espoli patronal

10 / 11 / 2012 | Intersindical

Hui, dissabte 10 de novembre, ha partit cap Bèlgica, una delegació de sindicalistes de Ford Almussafes per mostra el seu suport i solidaritat amb la plantilla de Ford de Genk (Bèlgica). Aquesta està composada per persones dels sindicats STM-Intersindical Valenciana, CGT i CCOO.

La pretensió de Ford Europa de tancar la seva planta de Genk i dos més a Anglaterra (Southampton i Dagenhamb), no és més que una altra mostra de l’avarícia capitalista i la insensibilitat de multinacionals com Ford, envers aquelles treballadores i treballadors que amb el seu treball i esforç han reporten grans beneficis a l’empresa.

Per Intersindical Valenciana, ni les decisions empresarials com aquestes, ni els dirigents polítics submisos als dictats del capitalisme més dur, aconseguiran enfrontar a la plantilla de les diverses factories Ford, perquè entrem en una egoista i mortal subhasta de models o nous productes. Una situació que l’únic que aconseguiria seria l’anihilament dels nostres drets laborals i de les nostres condicions de treball.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.