Drets laborals

Intersindical participa concentracions per exigir solucions al personal temporal de les Administracions Públiques

21 / 04 / 2021 | Intersindical

La Coordinadora Estatal de Personal Públic Temporal i diversos sindicats, com ara la Intersindical Valenciana, han convocat concentracions davant del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública i del Senat per exigir que es done resposta a les reivindicacions del col·lectiu.

La convocatòria respon a la preocupació per l’anunci de la reforma de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic que no resoldrà el problema de la temporalitat del personal afectat per l’abús que han comés les Administracions Públiques. El govern espanyol no té en compte el contingut de la Sentència europea de l’any passat, ratificat en sengles actuacions posteriors. Per contra, el ministre Iceta, només contempla la convocatòria de nova oferta d’ocupació pública, com la pactada per l’anterior ministre Montoro amb CSIF, UGT i CCOO, per cobrir de manera definitiva les places ocupades des de fa anys per aquest personal abusat. En cas de no superar aquests processos, aquestes treballadores es veuran immediatament cessades i no tindran reconegut cap tipus d’indemnització compensatòria.

Les concentracions convocades són:

- Dimecres 21, a les 16 hores, Ministeri de Política Territorial i Funció Pública. Passeig de la Castellana, 9. Madrid.

- Dijous 22, a les 9 hores, Senat.Plaça de la Marina espanyola. Madrid.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.