Salut laboral i medi ambient

Intersindical Valenciana acudirà a la manifestació pel Mar Menor

29 / 10 / 2019 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana acudirà a la manifestació del proper dimecres 30 d’octubre, que tindrà lloc a la ciutat de Cartagena per a exigir mesures reals i efectives per salvar el Mar Menor.

Intersindical Valenciana vol expressar el seu suport a les murcianes i murcians, al sindicat Intersindical de la Regió Murciana i als convocants de la manifestació, amb el lema ‘S.O.S. Mar Menor’, que té com a objectiu exigir una solució immediata al greu deteriorament del Mar Menor, que s’ha evidenciat, fa unes setmanes, amb la mort de milers de peixos i crustacis en les seves aigües.

Intersindical Valenciana que, comparteix les reivindicacions dels convocants de la manifestació, considera que la greu situació en què es troba el Mar Menor és el fruit de les polítiques que han permès la proliferació de pous il·legals, dessaladores, regadius intensius, urbanització salvatge, abocaments incontrolats o la construcció d’infraestructures que ha cimentat grans àrees naturals al voltant del Mar Menor.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.