Moviments socials

Intersindical Valenciana amb el dia de l’Orgull LGTB 2013

El sindicat participarà a la manifestació convocada pel Col·lectiu Lambda.

29 / 06 / 2013 | Intersindical

Avui, dissabte 29 de juny, se celebrarà el dia de l’Orgull de Lesbianes, Gays, Transsexuals i Bisexuals que convoca el Col·lectiu Lambda de València. Entre els actes previstos hi ha una manifestació que, a les 19’30h, partirà des el Parterre fins la Plaça de l’Ajuntament.

Intersindical Valenciana estarà present i participarà a la manifestació amb pancarta pròpia

Intersindical Valenciana, ara més que mai, estarà present i participarà a la manifestació amb pancarta pròpia. Diguem, ara més que mai, perquè estem vivint moments difícils. Una ofensiva dels sectors socials i polítics més ultraconservadors, emparant-se sempre en no sabem ben bé quins dogmes de fe, està forçant una revisió a la baixa dels drets individuals i col·lectius, com ho hem pogut comprovar a França, Estats Units o a l’Estat Espanyol per posar-ne alguns exemples propers; però podem trobar-ne molts més arreu del món i, amb tota seguretat, més dolents.

Està qüestionant-se el dret a decidir de les dones, el dret individual a viure la sexualitat des de la diversitat i la llibertat, el dret a la igualtat i, en definitiva, a gaudir dels drets socials sense discriminació per raó de pensament o orientació sexual. Per aquestes raons es fa imprescindible, ara més que mai, el suport social a la celebració del Dia de l’Orgull LGTB: perquè defensar el seus drets és defensar els drets de tots i totes.

Malgrat aconseguir èxits puntuals, com és el cas del reconeixement del Tribunal Suprem dels Estats Units del matrimoni entre homosexuals, a models familiars diferents als que promulga l’església catòlica, ens queda molta feina per fer. La lluita continua i, aquest any, amb el lema “Joves sense armaris”, es fa una aposta per reivindicar un futur en llibertat, perquè un nou escenari de respecte a totes les persones i d’igualtat és possible.

Des d’Intersindical Valenciana encoratgem a tots i totes a participar en els actes de celebració del Dia de l’Orgull LGTB i, especialment, en la manifestació, per fer palès que no estem disposats a donar una passa enrere pels drets d’aquests col·lectius. També són els nostres drets.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.