País Valencià

Intersindical Valenciana comparteix l’acord per exigir un millor finançament per al País Valencià

El Sindicat ha estat a les Corts Valencianes per seguir la sessió on s’ha aprovat aquesta resolució.

07 / 10 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana compateix l’acord de les Corts Valencianes que reclama un millor finançament i el pagament del deute històric de 12.433 milions d’euros.

Cal modificar l’actual sistema de finançament, un espoli fiscal per al nostre país

Per al Sindicat, l’actual sistema de finançament és molt dolent en afectar molt negativament a les valencianes i valencians en les seues condicions de vida. Per això, cal canviar-lo de manera urgent per poder realitzar unes polítiques pròpies en tots els àmbits i avançar en l’autogovern.

Intersindical Valenciana considera un pas endavant l’acord de les Corts Valencianes, al temps que aposta per generar la màxima unitat entre la societat valenciana per engegar una mobilització social que obligue el govern espanyol a modificar l’actual sistema de finançament que suposa un espoli fiscal per al nostre país. Un espoli que està impedint el nostre creixement econòmic, les inversions i polítiques per avançar envers la cohesió i la justícia social.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.