País Valencià

Intersindical Valenciana convoca la manifestació pel finançament

13 / 10 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana convoca la manifestació pel finançament i les inversions que tindrà lloc el proper 18 de novembre de 2017 a la ciutat de València. El Sindicat considera necessària la unitat de les organitzacions sindicals, socials i polítiques valencianes per aconseguir acabar amb l’espoli fiscal i la discriminació en inversions que pateix el País Valencià.

L’actual situació d’infrafinançament està afectant negativament els serveis públics -educació, sanitat, depedència, serveis socials-, les prestacions socials, les inversions, el desenvolupament econòmic, els salaris, les pensions i les condicions de vida de les treballadores i treballadors i de les valencianes i valencians, i la pròpia capacitat d’autogovern de les nostres institucions que veuen limitada la seua acció per la manca de recursos.

Per això, i davant d’un context social i polític com el que estem vivint actualment, Intersindical Valenciana considera necessària una resposta unitària, transversal i massiva del poble valencià per capgirar la situació.

Finalment, Intersindical Valenciana anima a la seua afiliació, a les entitats valencianes i al conjunt de les treballadores i treballadors i de la societat valenciana a participar activament en la manifestació que no serà el punt final sinó un punt i seguit en la nostra lluita per un País Valencià més just i igualitari.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.