1r de maig

Intersindical Valenciana convoca manifestació a La Vall d’Uixó per al 1r de maig

Els altres sindicats s’han negat a qualsevol opció de reeditar la manifestació conjunta que es va celebrar l’any passat a Castelló de la Plana

25 / 04 / 2019 | Intersindical

Estem a les portes d’un 1r de maig especialment significatiu pel context polític i social que estem vivint les valencianes i els valencians. En els propers dies i setmanes es decidirà quins camins seguiran les polítiques tant a nivell estatal com a casa nostra. En un 1r de maig tan important com aquest, Intersindical Valenciana ha decidit fugir de la imatge de divisió sindical que es viurà a Castelló de la Plana el proper dimecres i, amb el lema “Ara Treball, Drets, Igualtat”, convocarà manifestació a La Vall d’Uixó. El Sindicat vol d’aquesta manera reviscolar la flama de la lluita de la classe treballadora a aquesta localitat (on tenim la seu del sindicat OSUT-Iv) i espera atraure a tota la població de les comarques dels voltants que vulga participar d’aquesta jornada reivindicativa de les treballadores i dels treballadors.

Intersindical Valenciana ha intentat que es repetira l’exitosa manifestació conjunta de 2018, però ha sigut impossible per les diferents postures que han adoptat la resta de sindicats. És per això que hem considerat que no podem donar suport a cap de les dues manifestacions convocades a la ciutat de Castelló i convoquem a La Vall d’Uixó per donar una alternativa a la nostra afiliació, a totes les treballadores i treballadors, i a tots els col·lectius i organitzacions que no se senten còmodes amb les convocatòries excloents dels altres sindicats.

D’altra banda, el Sindicat estarà present també, com tots els anys, a la manifestació de Vinaròs (11.30 Plaça Ajuntament), on sí que s’ha fet històricament una acció unitària i on cap organització sol mostrar cap impediment en fer aquesta acció conjunta. Aquest fet fa encara més difícil d’entendre les diferents postures sindicals que s’han donat com excusa en les negociacions per intentar una manifestació conjunta a Castelló de la Plana.

Finalment, Intersindical Valenciana reitera la crida a totes les treballadores i els treballadors i al conjunt de la societat castellonenca a la manifestació de La Vall d’Uixó que serà a les 11 hores, arrancarà de la Plaça La Pau i acabarà al Parc situat a l’Avinguda d’Espanya on es llegirà el manifest.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.