1r de maig

Intersindical Valenciana convoca manifestacions sota el lema «Reconstruïm, transformem, guanyem drets!»

28 / 04 / 2021 | Intersindical

El Sindicat crida les treballadores i treballadors i la societat valenciana a eixir una altra volta al carrer aquest Primer de Maig perquè la reconstrucció està per fer, la nova normalitat està per definir i persisteix l’amenaça de fer recaure el pes de la crisi sobre la classe treballadora.

Intersindical Valenciana, amb un discurs reivindicatiu i unitari, hem convocat manifestacions a diverses ciutats valencianes per dir alt i clar que volem que, al País Valencià, la reconstrucció es faça en benefici de les treballadores i treballadors i la majoria social. És per això que exigim que la recuperació, a més de facilitar la transició ecològica, energètica i digital, reformar el model productiu i reactivar l’economia, ha de donar pas a unes noves relacions laborals estables, de qualitat i ben retribuïdes i a un sistema de protecció social en el qual cap persona es quede enrere, amb una autèntica igualtat entre els homes i les dones i uns serveis públics de qualitat.

El Sindicat participarà en convocatòries unitàries, amb sindicats i moviments socials, que reivindiquen la necessitat de la unitat, la mobilització i la lluita social i laboral per reconstruir, transformar i guanyar drets per a viure en una societat sense desigualtats, més justa i més lliure.

Alacant.  C/ José Reus García fins la Muntanyeta. 11:30 hores.
Castelló de la Plana. Plaça Peixateria fins Plaça Maria Agustina. 11:30 hores.
Elx. Plaça Barcelona. 10:30 hores
València. Plaça de Sant Agustí fins Plaça Amèrica. 11 hores.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.