País Valencià

Intersindical Valenciana crida a la participació el 25 d’abril

22 / 04 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana fa una crida a la participació de les valencianes i valencians en tots els actes commemoratius del 25 d’abril i, en especial, en la manifestació unitària que tindrà lloc dissabte 25, a les 18 hores, a la Plaça de Sant Agustí de València.

Intersindical Valenciana considera necessària la mobilització de la societat valenciana per fer patent el rebuig a l’actual situació nacional, lingüística, social, econòmica i laboral que travessem. El Sindicat aposta per un canvi de polítiques per unes altres que suposen la millora de les condicions de vida de les valencianes i valencians i un pas decidit i endavant en el procés d’autogovern i en la transformació social.

A més, des del Sindicat es dóna suport a la “Crida Cívica pel 25 d’abril, l’esperança del canvi, per un nou país” que promou Acció Cultural del País Valencià.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.