Moviments socials

Intersindical Valenciana davant els atemptats de Brussel·les

Per una “Europa dels Pobles”. No a les seues guerres

22 / 03 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana condemna els atemptats de Brussel·les i expressa el seu condol amb víctimes, familiars i amics.

Tenim la responsabilitat de canviar les coses

Intersindical Valenciana es dol per totes les víctimes, les sirianes i les europees, es dol pel fracàs d’aquest sistema on les grans potències alimenten, creen i potencien aquest tipus de terrorisme, perpetuen dictadures i condemnen a la misèria a bona part de la població mundial, es dol per les persones refugiades que fugen d’una guerra en la qual la Unió Europea és actor responsable, es dol per un acord amb Turquia que, davant l’horror estupefacte de la ciutadania, suposarà un abans i un després en la lluita pels drets humans i en la història de la Vergonya.
Hui ens dolem totes i tots.
Ara, més que mai, tenim la responsabilitat de canviar les coses.
Perquè un altre món és possible.
València, 22 març 2016




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.