Moviments socials

Intersindical Valenciana exigeix la no aprovació del CETA

03 / 06 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha participat en la manifestació contra el CETA que ha tingut lloc a Madrid. Una manifestació convocada per exigir al Parlament espanyol que no aprove aquest tractat internacional, la necessitat d’obrir un debat social i que siga el conjunt de la ciutadania la que decidisca sobre la vinculació de l’estat espanyol a aquest tractat.

Per al Sindicat, aquest tractat va en contra dels interessos de les treballadores i treballadors, de la negociació col·lectiva, dels serveis públics i de l’economia valenciana. A més, limita la sobirania dels estats, de les Comunitats Autònomes i de les administracions locals en benefici dels interessos de les multinacionals i del poder financer. És per tant, un tractat dolent per a la majoria de la població que no hauria de ser aprovat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.