Retallades
Sindicalisme

Intersindical Valenciana denuncia el colapse en Correus de cara el 20D i Nadal

15 / 12 / 2015 | Intersindical

La Secció Sindical de la Intersindical Valenciana en Correus denuncia públicament la falte de previsió de la direcció de l’empresa pública de Correus que ha portat al colapse la seua gestió en aquest dies.

Per al Sindicat la situació és greu en no haver previst que al mes de desembre coincidien tres campanyes: les eleccions sindicals de l’empresa, les eleccions generals de 20D i el Nadal. Aquesta manca de previsió ha suposat una gran saturació de correspondència i paqueteria. A hores d’ara, no s’han posat els mitjans per poder evitar el colpase per la gran quantitat de cartes, paquets, notificacions, vots per correu, propaganda electoral, felicitacions, reals

Tot açò, per evitar noves contractacions o el pagament de les hores extraordinàries. L’empresa pretén que la plantilla faça més hores de les corresponents a la seua jornada sense que siguen retribuïdes malgrat ser un frau a la seguretat social i a la normativa laboral. La direcció Correus no ha fet la seua feina com tocava, ara bé no ha dubtat en augmentar les seues retribucions en un 18% quan la facturació ha disminuït un 17% i s’ha retallat plantilles, drets i salaris del personal que hi treballa.

Intersindical Valenciana considera que cal fer fora una direcció que no gestiona correctament l’empresa i que només estan per cobrar sense pensa en el bé comú de l’empresa, de la plantilla i de la ciutadania.  Per això, responsabilitza els directius de la situació generada i dels trastorns que puga genera la seua nefasta gestió a la ciutadania en unes dates tan assenyalades.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.