Drets laborals

Intersindical Valenciana es concentra Delegació del Govern per denunciar l’abús de la temporalitat en el personal de l’Administració

09 / 12 / 2020 | Intersindical

La concentració s’ha fet per exigir el govern espanyol l’aplicació de mesures que garantisquen l’estabilitat, consolidació i fixesa del personal en abús de temporalitat a les diferents administracions públiques: central, autonòmica i local. En aquesta han participat persones afectades dels diferents àmbits que reclamen una solució decidida, ràpida i valenta a la seua situació laboral.

Des del Sindicat es considera que, després de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) de 19 de març de 2020, s’ha evidenciat que les administracions públiques vulneren de forma permanent les directrius de la Directiva europea 1999/70/CE, abusant de la utilització de nomenaments temporals, en les seues diferents variants, per cobrir necessitats permanents i estructurals que havien de ser proveïdes per personal funcionari de carrera, estatutari fix o personal laboral fix. Una evidència que està forçant que a nivell judicial i legislatiu estiga obrint-se una oportunitat per cercar una solució a l’abús de la temporalitat i, especialment, per a les persones que estan o han patit aquest abús.

Intersindical Valenciana creu que, davant la passivitat i dilació de les administracions públiques per donar resposta a les reivindicacions del personal interí i el compliment a la sentència del TJUE, cal la màxima unitat i mobilització del col·lectiu afectat per aconseguir capgirar la situació.

Finalment, Intersindical Valenciana dóna suport a la jornada de vaga en el sector de secundària de l’ensenyament públic convocada per l’STEPV per dir no a les oposicions docents en plena pandèmia, reclamar l’obertura de les borses de treball i la consolidació del professorat interí.



Comentaris
Melxior
10 / 12 / 2020 - 22:10

Han acudit pocs. La majoria estavem trebalkant o estudiant.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.