1r de maig

Intersindical Valenciana es manifesta per exigir un canvi real per les persones

01 / 05 / 2016 | Intersindical

Hui, Primer de Maig, Intersindical Valenciana s’ha manifestat a diverses ciutats valencianes sota el lema “justícia i dignitat” per exigir un canvi real per les persones. El Sindicat considera que el Consell de la Generalitat Valenciana s’ha de “posar les piles” per executar polítiques socials, laborals i econòmiques que beneficien a la majoria de la població, de les valencianes i valencians i del País. Per això, aposta per un pla de xoc d’emergència social que genere ocupació, incorpore la renda bàsica de ciutadania i millore les condicions laborals de la classe treballadora.

Per altra part, des del Sindicat es reivindica que els partits polítiques que van a concórrer a les pròximes eleccions es comprometen amb la ciutadania a derogar al reforma laboral, la reforma de les pensions, la llei mordasa i la LOMQE i a posar en marxa polítiques d’esquerres al servei de la classe treballadora i de les classes populars, així com a treballar per l’establiment de marcs nacionals de relacions laborals i de protecció social i un finançament just pel País Valencià.

Intersindical Valenciana s’ha solidaritzat amb les companyes i companys del SAT, ha exigit la llibertat de l’Andrés Bódalo i ha estat contundent contra la repressió d’activistes sindicals i socials.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana s’aposta per un procés de mobilització sostingut en el temps que possibilite el canvi real de polítiques per unes altres que servesquen els interessos de les classes populars ja que sense lluita no serà possible l’alliberament social i nacional.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.