Partits polítics

Intersindical Valenciana es reuneix amb Ara, País Valencià

16 / 12 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’ha reunit amb els candidats d’Ara, País Valencià al Congrés i al Senat, Josep Barberà i Joan Francesc Peris per tal de presentar les seues propostes en matèria laboral i educativa de cara a les eleccions generals del proper 20 de desembre. La trobada ha servit per constatar la coincidència d’ambdues organitzacions en la necessitat d’establir un Marc Valencià de Relacions Laborals, la derogació de LOMCE i la reforma laboral o la necessitat de millorar el salari mínim i implantar la renda bàsica

Intersindical Valenciana destaca la coincidència en la diagnosi sobre la situació social del País Valencià i en la necessitat de posar en marxa diverses mesures com ara un nou marc valencià de relacions laborals amb la creació de l’Agència Valenciana de Relacions Laborals on es fera molta incidència en la inspecció de treball per evitar situacions d’economia submergida, precarietat i frau. També compartim la necessitat d’establir una renda bàsica així com caminar cap a un salari mínim interprofessional que supere els 1200€ i que s’homologue a la mitjana europea. Cal insistir en la necessitat de derogar la reforma laboral i també hem vist com les retallades del PP han castigat la funció pública d’una manera dramàtica amb la pèrdua del 10% dels llocs de treball en sectors clau com la sanitat i l’educació, retallades que per descomptat cal revertir per garantir uns serveis públics al servei de la ciutadania.

Intersindical Valenciana ha considerat que aquestes eleccions són importants per als treballadors i treballadores valencians en un moment en què cal lluitar per més igualtat, més drets i millor finançament per al País Valencià. Hem de traçar un nou full de ruta per a assolir més competències en matèria laboral, en finançament, en educació o sanitat per a què els valencians i les valencianes puguem viure millor.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.