Partits polítics

Intersindical Valenciana es reuneix amb Compromís

11 / 03 / 2016 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana s’ha reunit amb la Coalició Compromís per tractar sobre la situació laboral, social, econòmica i política valenciana. En la reunió van estar presents en representació de Compromís Àgueda Micó, Toni Planells i Enric Roncero.

El Sindicat va presentar un dossier amb propostes concretes com ara: la derogació de la reforma laboral i de la reforma de les pensions; la necessària potenciació de la negociació col·lectiva; la reorientació del SERVEF; un pla d’emergència social per rescatar les persones, en especial els col·lectius més vulnerables pels efectes de la crisi com ara les dones, els joves, les persones nouvingudes…; la millora de l’ocupació i dels salaris; un marc valencià de relacions laborals i de protecció social; la reobertura de la RTVV i la reciprocitat de TV3 i altres mitjans de comunicació en la nostra llengua; la promulgació d’una Llei d’Igualtat Lingüística i l’establiment del requisit lingüístic en la funció pública valenciana; la reforma estatutària i l’assumpció de més competències, especialment en matèria laboral i serveis públics o l’inici d’una campanya des de la base, des de les organitzacions socials, sindicals… per aconseguir un finançament just i millor infraestuctures com ara el corredor mediterrani.

Intersindical Valenciana també ha plantejat a Compromís la necessitat de la derogació de la Llei de Participació i Col·laboració Institucional que suposa un atac a la llibertat i igualtat sindical i una clara i manifesta aposta pel bisindicalisme.

Finalment, les dues organitzacions s’han compromés a mantindre nous contactes i establir un procés de col·laboració en els assumptes compartits.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.