Drets laborals

Intersindical Valenciana es reuneix amb Esquerra Republicana per tractar sobre la situació del sector industrial valencià

26 / 07 / 2021 | Intersindical

Una representació del Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana (STM) s’ha reunit amb una delegació d’Esquerra Republicana formada per: Joan Capdevila (Diputat i President de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme del Congrés), Josep Barberà (president d’ERPV), Maria Pérez (secretària general ERPV) i Domenec García (Vicesecretari General d’Organització ERPV).

STM – Intersindical Valenciana és el segon sindicat en representació en la factoria Ford d’Almussafes i manté contactes i relacions amb el sindicalisme representatiu en el sector de l’automoció i del metall de l’estat espanyol, Europa i d’arreu del món.

La reunió de treball ha servit per analitzar la situació del teixit industrial valencià, especialment del sector de l’automoció, que ha estat greument afectat per la pandèmia, els canvis normatius, les noves mobilitats, els canvi a vehicles híbrids i elèctrics i la legislació laboral conseqüència de les reformes laborals de 2010 i 2012 que encara continua en vigor. A més, la reunió, que ha estat molt profitosa, ha servit per establir canals de comunicació i col·laboració entre totes dues organitzacions i per traslladar les iniciatives del sindicat a la Comissió d’Indústria i al Congrés.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.