Repressió sindical

Intersindical Valenciana exigeix l’alliberament de Diego Cañamero

El Sindicat mostra el seu suport i solidaritat al company i amic Diego Cañamero, portantveu nacional del SAT.

10 / 07 / 2013 | Intersindical

La seua detenció cal emmarcar-la en l’espiral de repressió i criminalització dels moviments socials i del sindicalisme digne i combatiu. En aquest moments de retallades i d’aplucació del programa neoliberal el govern preten acallar les geus crítiques. No és casual que la detenció es faça en un moment on el partit que governa hauria de donar moltes explicacions sobre el seu finançament i el dels seus dirigent, així com sobre les seues vinculacions a empreses i bancs.

Intersindical Valenciana exigeix la llibertat, sensr càrrecs, de Diego Cañamero.

La detenció del Diego, les detencions de les persones que participen en les diverses lluites, les agressions i la criminalització del moviment sindical i popular no ens callarà.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.