País Valencià

Intersindical Valenciana ha estat exclosa del manifest per un finançament just

El Sindicat no acudirà als actes institucionals del 9 d’Octubre que tindran lloc en un Palau on hui se’ns ha negat l’entrada.

No están les dones (mireu la foto), no están els sindicats combatius (com Intersindical), no està el poble
No están les dones (mireu la foto), no están els sindicats combatius (com Intersindical), no està el poble
07 / 10 / 2015 | Intersindical

Intersindical Valenciana no ha estat convocada pel govern de la Generalitat Valenciana (PSPV – Compromís ) per subscriure el manifest per un finançament just, majors inversions de l’estat i pel reconeixement del deute històric.

El Sindicat ha treballat de valent per denunciar l'espoli financer al poble valencià

El Sindicat considera que aquesta exclusió és inqualificable en tant que des de fa anys, no ara, com estan fent algunes organitzacions, ha estat defensant acabar a l’espoli fiscal que pateixen les valencianes i valencians.
Per al Sindicat, no existeix cap motiu per no haver-nos convocat a la signatura de l’acte ja que el criteri de representativitat que alguns adueixen per vetar la nostra presència no s’ha aplicat a partits que no estan presents a les Corts Valencianes ni a altres entitats que han estat en el Palau de la Generalitat.
Des del Sindicat es lamenta que un govern progressista o partits polítics que defensen la rebaixa de les tanques electorals marginen a entitats valencianes que han treballat de valent per acabar amb la discriminació de les valencianes i valencians. La nostra exclusió, i la d’altres entitats valencianes, va en detriment del País, de les valencianes i valencians i a favor del “bisindicalisme institucionalitzat”.
Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana es fa una crítica al govern (PSPV- Compromís) i anuncia que no assistirà als actes institucionals del 9 d’octubre que tindran lloc en un Palau on hui se’ns ha negat l’entrada.



Comentaris
Josep Àngel Mas Castells
07 / 10 / 2015 - 17:20

Molt lamentable.


Eva Martinez Martinez
08 / 10 / 2015 - 0:28

Vergonyós. Tant que sembla mentida.

Ànims companys i companyes


Nieves
08 / 10 / 2015 - 10:02

Estic sumida en una decepció tremenda. Encara així seguirem en la lluita, però quantes esperances es perden!!


Nieves
08 / 10 / 2015 - 10:04

Estic sumida en una decepció tremenda. Encara així seguirem en la lluita, però quantes esperances es perden!!


Ximo Cunyà i Alcover
08 / 10 / 2015 - 11:56

Era evident que amb el PPSOE-UGT i el lideratge qeu te Iniciativa-CCOOdins de Compromís, la exclusió de la Inersindical estava garantida.
La lluita no sols no ha acabat, sinó que comença ara.
Salut i república valenciana.


Víctor Baeta
08 / 10 / 2015 - 15:32

Solidaritat amb la Intersindical d’un afilat de CGT-PV


Ximo Cunyà i Alcover
08 / 10 / 2015 - 16:53

Per cert, el redactor de la noticia posa PSPV, sigles que el PSOE fa temps que soterrà.


Pedro
08 / 10 / 2015 - 18:48

L’esquerra decepciona sovint. La dreta no perquè ja sabem què ha de fotre’ns. La lluita (almenys la part principal) és al carrer!



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.