País Valencià

Intersindical Valenciana ha participat en la manifestació del 25 d’abril

El sindicat reivindica l’exercici del dret a decidir de les valencianes i valencians

27 / 04 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha estat present a la manifestació “per un finançament just al País Valencià” que ha tingut lloc als carrers de la ciutat de València. El Sindicat que ho ha fet amb una pancarta sota el lema “volem decidir” ha denunciat: l’espoli fiscal que pateix el País Valencià; les retallades de drets i prestacions socials i laborals i la impossibilitat actual per exercir el nostre dret a decidir el projecte nacional i social per al nostre poble.

Per al Sindicat, cal treballar, cada dia, per recuperar els nostres drets col·lectius i individuals que estan essent destruits per les polítiques dels governs espanyol valencià. Per això, aposta per un canvi radical de les polítiques i de govern acabar amb les polítiques antivalencianes i antisocials que patim les valencianes i valencians.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.