Drets laborals

Intersindical Valenciana mostra el seu suport a la banda municipal de València

23 / 11 / 2021 | Intersindical

L’Ajuntament de València ha anunciat el traspàs de la banda municipal de València a l’organisme autònom Palau de la Música, el que comporta la laboralització de facto dels professors i professores de la banda, que fins ara són funcionaris municipals. El traspàs posa en perill també la mateixa supervivència de la banda, que podria quedar desdibuixada i absorbida dins d’altres agrupacions musicals. A més, el procés està fent-se d’una forma gens transparent, sense informar els representants de la plantilla i per interessos aliens a la qualitat del servei públic. La Banda Municipal de València és una banda centenària nascuda en 1903 i guardonada amb moltes distincions. És una de les associacions inclosa i protegida per la declaració com a Bé d’interès Cultural del conjunt de les associacions   musicals valencianes. Proposta de resolució.

Intersindical Valenciana mostra el seu suport a la banda municipal de València i als seus professors i professores i exigeix a l’Ajuntament de València que ature el trasllat previst i que potencie i done suport a esta banda centenària, símbol de la ciutat de València i del seu amor per la música. Banda Municipal, 120 anys fent que València sone.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.