Moviments socials

Intersindical Valenciana promou el tercer #novullpagar popular.

11 / 06 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana, junt a diverses entitats, organitzacions i partits polítics, fa una crida a la societat valenciana perquè se sume de nou públicament a la campanya #novullpagar. El proper 17 de juny, diumenge, se’n celebrarà la tercera edició popular.

D’aquesta manera volem mostrar el rebuig a continuar pagant unes infraestructures que ja hem pagat sobradament amb els nostres impostos des de la seua construcció i que estan àmpliament amortitzades amb els elevadíssims preus dels peatges i els favors dels diferents governs que n’han anat ampliant contínuament les concessions. A més, volem denunciar que aquesta situació és un greuge comparatiu amb d’altres territoris de l’estat espanyol que gaudeixen d’infraestructures públiques de qualitat sense haver de pagar peatges.

D’aquesta manera, fem una crida a participar, el proper 17 de juny, diumenge, a la nova jornada de mobilització popular davant dels principals peatges del País Valencià (Sagunt, Algemesí, Xeresa, la Vila Joiosa o Benicarló). Per a aquesta tercera jornada reivindicativa i festiva, hi ha previst un esmorzar popular després del #novullpagar col·lectiu.

Els representants de les entitats adherides a la campanya, Esquerra Unida del País Valencià, Intersindical Valenciana, Esquerra Republicana del País Valencià, Moviment de Defensa de la Terra,
Partit Socialista d’Alliberament Nacional i Solidaritat per la Independència, han remarcat que a hores d’ara no els consta que cap dels participants als #novullpagar populars, ni cap dels valencians i les valencianes que quotidianament i amb normalitat practiquen el #novullpagar, haja rebut cap multa o requeriment, i recalquen que el fet de no pagar el peatge no és cap delicte o falta. Igualment, han recordat que ofereixen cobertura legal conjunta mitjançant Prou Peatges si arribara algun requeriment als participants en la iniciativa.

Intersindical Valenciana exigeix la supressió dels actuals peatges, ja que les autopistes estan sobradament amortitzades i ara els usuaris paguen únicament per a engreixar els comptes de les concessionàries de les autopistes mentre, alhora, es desenvolupen noves infraestructures que serien innecessàries si s’alliberaren les vies existents, com és el desdoblament de la N-340 a Castelló, a Oliva o a Benissa, que comporten, a sobre, un impacte innecessari per al nostre territori.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.