País Valencià

Intersindical Valenciana qualifica d’espoliadors a Montoro i Rajoy

El Sindicat crida a una mobilització de la societat valenciana

08 / 04 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que les peticions del ministre d’Hisenda, Cristobal Montoro, al Consell de la Generalitat Valenciana, sobre la reducció dels comptes públics i l’aplicació de noves retallades, s’emmarca dintre de la política espoliadora i neocolonial que practica el govern espanyol presidit per Mariano Rajoy.

Per al Sindicat, aquestes amenaces són una nova agressió a l‘autogovern i als drets de les valencianes i valencians. Per això, des de la Intersindical Valenciana es fa una crida a la desobediència i a la mobilització general de la societat valenciana per impedir aquest nou atac i per exigir un finançament just per al País Valencià.

Intersindical Valenciana no acceptarà cap nova retallada dels serveis públics, dels drets socials, laborals o econòmics ni de les inversions necessàries per millorar la vida de les treballadores i treballadors i de la societat valenciana en general, com pretén el govern espanyol en funcions.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.