País Valencià

Intersindical Valenciana qualifica el nou govern de continuista

04 / 11 / 2016 | Intersindical

La lluita és el camí

Intersindical Valenciana troba que el nou govern de Mariano Rajoy és un govern continuista de les polítiques antisocials i antivalencianes practicades als darrers anys. En el govern n’hi ha noves cares però les polítiques anunciades pel president a la sessió d’investidura són velles, són les que ja hem conegut i patit les treballadores i treballadors i la majoria de la població. Unes polítiques que han suposat un empobriment de la població; la recentralització de l’estat; la privatització dels serveis públics; la precarietat, temporalitat i l’exili de la gent jove;retallades de les pensions; un sistema educatiu segregador; la repressió i la corrupció generalitzada en les institucions on ha governat o una involució en les polítiques d’igualtat de gènere

Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana es valora negativament aquest govern per ser més del mateix que hem conegut durant 5 anys i pel seu compromís en les polítiques d’austeritat i antivalencianes dictades pels organismes internacionals i el sistema financer espanyol i internacional.

Per això, el Sindicat estarà vigilant a les seues polítiques per plantar cara a totes les que suposen més atur, més precarietat o més pobresa de les treballadores i treballadors, de les persones joves, les dones, les persones nouvingudes, les persones pensionistes i jubilades o dels sectors socials més desfavorits. En eixe sentit, Intersindical Valenciana impulsarà mobilitzacions unitàries, plurals, des de la base, per impedir que el govern de Rajoy avance envers la pèrdua de drets nacionals, socials, laborals i econòmics.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.