Repressió sindical

Intersindical Valenciana se solidaritza amb la vaga de fam a Telefònica

El Sindicat mostra la seua solidaritat amb les treballadores i treballadors de Telefònica en vaga de fam.

Treballadors de Telefònica en vaga de fam a Barcelona
Treballadors de Telefònica en vaga de fam a Barcelona
22 / 11 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana mostra la seva solidaritat amb els treballadors de Telefònica que es troben en vaga de fam des de fa més de dues setmanes per denunciar l’acomiadament injustificat i improcedent d’empleats de Telefònica per estar de baixa, tot i que aquestes baixes hagen estat totalment justificades. Entre els vaguistes es troba Marc Andrés Armenteros un dels treballadors acomiadats en aquestes circumstàncies.

No als acomiadaments a Telefònica! Acomiadats readmissió!

En utilitzar aquestes mesures, la direcció de Telefònica demostra que la salut de les treballadores i els treballadors de l’empresa li importa molt poc. A més, estan utilitzant aquesta modalitat d’acomiadament per acovardir-los. Es busca així atemorir a la plantilla, i reprimir de pas als que hagin portat una acció sindical coherent. Malauradament, l’acomiadament del company Marc, s’uneix a l’acomiadament d’altres companys.
Des de la Intersindical Valenciana exigim la readmissió de tots els treballadors acomiadats a Telefònica de forma injusta per part de l’empresa, independentment de la causa concreta que l’empresa al·legue per intentar justificar la seva postura. A més, quan els acomiadaments siguen declarats improcedents ha de ser el treballador o treballadora qui tinga l’opció d’optar per la readmissió i el manteniment del lloc de treball.
Per tot això, reiterem un cop més la nostra solidaritat amb els treballadors en vaga de fam a Barcelona, i fem responsable a Telefònica de les repercussions que aquesta protesta podria tenir en la salut dels mateixos, ja que és l’empresa qui amb la seva política d’acomiadaments discriminatoris i injustificats ha generat aquesta situació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.