Sindicalisme

Intersindical Valenciana, SI, USO i CSIF es reuneixen amb el president de Les Corts

Els sindicats li han demanat la modificació de la Llei de Participació i Col·laboració Institucional.

31 / 01 / 2018 | Intersindical

Els sindicats Sindicato Independiente, Unión Sindical Obrera, Central Sindical Independiente y de Funcionarios i Intersindical Valenciana s’han reunit amb el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, per traslladar-li les seues reivindicacions de modificació de la Llei de Participació i Col·laboració Institucional que atempta contra la llibertat sindical.

La Llei de Participació i Col·laboració Institucional atempta contra la llibertat sindical

USO, CSIF, SI i Intersindical Valenciana consideren que cal canviar-la per acabar amb les discriminacions i la situació d’avantatge econòmic que tenen dos sindicats que es reparteixen les partides destinades a la participació institucional al 50% quan no tenen eixa representació entre les treballadores i treballadors.

Finalment, CSIF, SI, Intersindical Valenciana i USO també han mantingut reunions amb diversos grups parlamentaris, al llarg dels darrers mesos, per informar-los de les seues reinvidicacions i per demanar-los que impulsen les modificacions pertinents per garantir un tracte igualitari a tots els sindicats.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.