RTVV

Intersindical Valenciana s’oposa al tancament de RTVV

Salut Alcover, presidenta del Comité d'Empresa
Salut Alcover, presidenta del Comité d'Empresa
05 / 11 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana s’oposa a les pretensions del president Fabra de tancar RTVV. La resposta de Fabra a la sentència del TSJCV que declara nul l’ERO és pròpia d’un autoritarisme tercermundista i no d’un estat de dret. El Sindicat considera que el govern de la Generalitat ha d’actar la sentència i apostar per una RTVV pública, en valencià i de qualitalt i no per tancar-la.

Intersindical Valenciana fa una crida al conjunt de la societat valenciana a mobilitzar-se de manera ferma i massiva per impedir aquest cop a la democràcia, a la llibertat d’expressió, a l’estat de dret, als drets de les treballadores i treballadors de RTVV i del conjunt de la societat valenciana. Per al Sindicat, si se consuma el tancament de RTVV, el president Fabra i tot el seu govern hauran traspassat totes les línies roges i haurien de presentar la seua dimissió immediata en no representar a la majoria social valenciana que aposta pel manteniment de RTVV.

Finalment, Intersindical Valenciana anuncia que lluitarà en tots els àmbits que té al seu abast per impedir aquesta indecència i malifeta.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.