RTVV

Intersindical Valenciana valora molt positivament la sentència

El TSJCV declara nul l’ERO de RTVV

05 / 11 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana ha valorat molt positivament la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana que ha anul·lat l’Expedient de Regulació d’Ocupació de RTVV. Per al Sindicat, la sentència suposa una desautorització, en tota regla, al govern de la Generalitat Valenciana, en especial a seu President Alberto Fabra i al vice-president José Ciscar, que s’ha entestat en tirar endavant un ERO que pretenia massacrar la plantilla per privatizar RTVV.

El Sindicat, que es va oposar en tot moment a l’ERO, considera que aquesta sentència suposa la restitució dels drets de les treballadores i treballadors que han patit una assetjament laboral i moral des de fa anys. La unitat, la fermesa i la coherència de la plantilla i del Comité d’Empresa ha estat clau per aconseguir aquesta primera victòria contra una direcció i un govern que han volgut, en tot moment, fer negoci i controlar la RTVV.

Intersindical Valenciana exigeix al president Fabra i al vice-president Ciscar que no recurresquen la sentència en considerar que aquesta n’és molt clara i contundent. A més, des del sindicat es fa una crida al conjunt de la societat valenciana a mobilitzar-se per defensar una RTVV pública, en valencià i de qualitat davant de les amenaces de tancar-la.

Finalment, la Intersindical Valenciana vol transmetre la seua felicitació a tota la plantilla, el Comité d’Empresa i a totes les persones que han estat lluitant per combatre l’ERO i l’assetjament a la plantilla.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.