País Valencià

IV amb totes les persones i amb tots els col·lectius en els incendis de les nostres comarques

18 / 06 / 2016 | Intersindical

Intersindical Valenciana dóna suport a totes les persones i col · lectius de treballadors i treballadores que ara mateix encara estan en els incendis declarats en les darreres 48 hores en diverses comarques.

La Intersindical ha estat des dels inicis de la catàstrofe amb les persones de les comarques afectades pel foc, seguint els fets amb proximitat i preocupació manifestant des del principi el nostre desig d’ajudar en tot el possible i de contribuir amb els nostres mitjans a difondre aquests fets.
Estem i seguirem col·laborant en els diversos col·lectius que participen en l’extinció dels incendis fent especial menció als nostres companys i companyes dels colectius de vigilants de Vaersa, Bombers Forestals de Tragsa, Consorci de Bombers i Agents Mediambientals dels que coneixem els seu treball per estar integrats en el nostre sindical en el sector de STAS-IV.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.