Sindicalisme

La Coordinadora València i Intersindical Valenciana es reuneixen

30 / 05 / 2017 | Intersindical

La Coordinadora València, sindicat que agrupa al personal de l’estiba del Port de València i que pertany a la Coordinadora Estatal de Treballadores i Treballadors del Mar, i la Intersindical Valenciana s’han reunit per tractar sobre la situació del conflicte de l’estiba i intercanviar informació sobre diversos assumptes del món laboral que afecten a tots dos sindicats i al conjunt de la classe treballadora.

Intersindical Valenciana ha mostrat el seu suport a la Coordinadora en la seua lluita contra el Reial Decret del govern espanyol i pel manteniment dels llocs de treball i de la professionalitat de l’estiba.

Per acabar, Intersindical Valenciana i la Coordinadora València han acordat establir canals de comunicació fluids i establir fórmules per coordinar les lluites obreres i socials en els diferents àmbits sectorials i generals.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.