Finançament

La Crida pel Finançament mobilitza contra uns pressupostos antisocials i antivalencians

La Crida pel Finançament convoca una concentració per al proper dimarts 22 de maig, a les 19 hores, a la Delegació del Govern de València, per exigir més inversions i millor finançament i per rebutjar els Pressupostos Generals de l’Estat per 2018 que tornen a discriminar les valencianes i valencians.

14 / 05 / 2018 | Intersindical

Mentre la mitjana de les inversions per habitant és de 217 euros, al País Valencià serà de 150 euros. Aquest fet, que no és una novetat, junt l’infrafinançament històric – que ens ha obligar a contraure un deute de 45.000 milions - condiciona greument l’autogovern, la capacitat per dissenyar polítiques pròpies, el nostre futur com a poble i les condicions de vida de les valencianes i valencians, especialment de les treballadores i treballadors i els sectors socials més desfavorits.

La tramitació dels Pressupostos Generals de l’Estat per 2018 es farà en les pròximes setmanes, en concret a partir del 21 de maig, per la qual cosa des de la Crida pel Finançament es considera que ara és el moment de la mobilització social per denunciar la nostra discriminació i expressar el descontent de la societat valenciana davant d’aquesta nova agressió.

Finalment, la Crida pel Finançament s’afirma que cal una resposta organitzada, en tot el territori valencià i sostinguda en el temps, del conjunt de la societat valenciana per aconseguir acabar amb l’espoli fiscal i les discriminacions pressupostàries i d’inversions i avançar envers una hisenda pròpia.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.