Generalitat

Les dades del dèficit mostren el fracàs de les polítiques d’austeritat

03 / 03 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que les dades del dèficit del País Valencià posen en evidència que les polítiques d’austeritat no són les adequades per resoldre els problemes de les valencianes i valencians Tot el contrari són les responsables de l’empobrinent de la població, l’atur i la coartada perfecta per la posada en marxa reformes per retallar drets.

A més, el País Valencià té un dèficit de finançament que agreuja aquesta situació. L’espoli fiscal que patim, el balafiament de recursos públics i la política de retallades resten ingressos a les arques de la Generalitat.

Intersindical Valenciana responsabilitza a Rajoy i Fabra de la situació i exigeix canvis radicals en les polítiques socials, laborals i econòmiques. El sindicat s’oposarà a les retallades que anuncia Montoro i no acceptarà noves retallades en els serveis públics, les prestacions socials o els salaris de les treballadores i treballadors.

La política de Fabra al capdavant de la Generalitat Valenciana és la responsable del dèficit, l’alta taxa d’atur, el tancament d’empreses, la greu situació econòmica de les famílies, el deteriorament dels serveis públics i de les condicions de vida de les valencianes i valencians. Aquesta situació ja va ser anunciada pel Sindicat quan es van posar en marxa les primeres mesures d’austeritat per enjugar el dèficit privat i destruir els drets de la ciutadania.

Intersindical Valenciana considera que són possibles altres mesures socials i econòmiques però, per fer-les realitat, cal un canvi de govern i de persones ja que l’actual està més pendent d’afavorir els seus, la banca i els especuladors que la majoria de la població.

Finalment des de la Intersindical Valenciana s’impulsaran mobilitzacions generals contra les polítiques de retallades actuals o futures. Les properes mobilitzacions convocades són: 9 de març a Ondara;  10 de març a Alacant, Alcoi i Valencià i el 13 a Castelló.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.