Moviments socials

No a la guerra!

Els sindicats de classe de l’estat espanyol criden a la unitat d’acció contra la intervenció imperialista a Síria

06 / 09 / 2013 | Intersindical

Els sindicats de classe de l’estat espanyol, i altres organitzacions que donen suport a la lluita contra l’imperialisme capitalista, fem una crida als treballadors i als pobles de l’estat espanyol per demostrar, unitària i enèrgicament, el nostre rebuig col·lectiu a la intervenció imperialista militar estrangera a Síria.

Rebutgem qualsevol implicació de l’exèrcit de l’estat espanyol a aquest atac, inclosa la cessió d’ús de les bases militars situades en el territori de l’estat actual.

El poble sirià és l’únic que pot legítimament, i l’únic que ha, decidir sobre el seu present i el seu futur.


Signen la declaració: Intersindical Valenciana, Alternativa Sindical de Treballadors, Central Sindical Unitària d’Extremadura, Central Sindical Unitària de Pensionistes i Jubilats, Confederació Intersindical, Coordinadora de Treballadors d’Andalusia, Coordinadora Sindical de Classe, Coordinadora Sindical de Madrid, Corrent Sindical d’Esquerres d’Astúries, CUT-Intersindical d’Aragó, Ezker Sindikalaren Konbergentzia, Front Sindical Obrer de Canàries, Intersindical Alternativa de Catalunya , Intersindical Canària, Intersindical-CSC,, Justícia ja!, Opció Sindical de Base, Sindicat de l’Administració de Catalunya, Sindicat Andalús de Treballadors, Sindicat Unitari de Metro.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.