Drets laborals

Reunió sindicalistes de Ford a Brussel·les

26 / 11 / 2018 | Intersindical

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Brussel·les una trobada de sindicalistes de quatre factories de Ford a Europa per conéixer la realitat de la situació laboral i intercanviar informació sobre la restructuració anunciada per l’empresa que suposarà: una retallada de drets, la reducció de plantilles i el possible tancament d’alguna de les factories. La reunió ha servit per debatre les alternatives als plans de l’empresa i per posar les bases per fer-los front de manera coordinada i unitària. En el propers dies es farà pública una declaració conjunta aprovada pels assistents.

En la trobada han participat STM – Intersindical Valenciana, CGT Valéncia, CGT francesa de Ford Blanquefort, sindicalistes d’IGM d’Alemanya i sindicalistes de Bèlgica.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.