RTVV

RTVV no es tanca

Manifestacions per una RTVV pública, de qualitat i en valencià

07 / 11 / 2013 | Intersindical

El Comité d’Empresa de RTVV i tots els sindicats que hi formen part ha convocat manifestacions a Alacant, València i Castelló dissabte 9 de novembre, a les 18 hores. Les manifestacions es fan per exigir: el manteniment de RTVV i l’aplicació de la sentència del TSJCV que declara nul l’ERO.

RTVV és nostra i la volem pública, de qualitat i en valencià

Les manifestacions eixiran des d’quests llocs:
ALACANT: Avinguda Aguilera, a l’altura del Centre Territorial de RTVV
CASTELLÓ: Plaça de les Aules
VALÈNCIA: Plaça de Sant Agustí
La convocatòria de manifestacions ha estat acordada en una reunió que ha tingut lloc dimecres per la vesprada. En aquesta han participat el Comité d’Empresa, els partits polítics de l’oposició i els sindicats amb representació en RTVV, entre els quals es troba la Intersindical Valenciana.
També s’ha acordat coordinar les actuacions en tots els àmbits per obligar el govern valencià a rectificar. En eixe sentit, es coordinaran les accions en els àmbits polític, sindical, jurídic i social amb la finalitat d’aconseguir el manteniment d’un servei públic com és RTVV i dels llocs de treball del personal.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.