Drets laborals

STM - Intersindical Valenciana es concentra per donar suport plantilla Ford Brasil

05 / 02 / 2021 | Intersindical

Delegats i delegades de la secció sindical de Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall - Intersindical Valenciana de la factoria de Ford d’Almussafes (País Valencià) s’han concentrat en solidaritat amb la plantilla de Ford Brasil davant l’anunciat tancament patronal.

STM - Intersindical Valenciana vol mostrar la seva solidaritat i suport a les 70.000 treballadores i treballadors que, aproximadament, de manera directa i indirecta treballen en els tres grans centres de Ford Brasil i que la companyia ha decidit deixar al carrer en tancar després de més de cent anys d’activitat. El tancament es fa, amb nocturnitat i traïdoria, tot i les multimilionàries ajudes públiques i exempcions fiscals rebudes i que el Brasil siga el mercat més important d’Amèrica de Sud. Ford acaba d’anunciar el tancament de les seves plantes a Taubaté (motors i caixes de canvi), Horitzó (Troller T4) i Camaçari (EcoSport i Ka). Des del STM - Intersindical Valenciana rebutgem aquest tancament patronal i exigim a la multinacional que negocie i pacte solucions que eviten aquest drama laboral i social per a milers de treballadors i treballadores. El Sindicat exigeix a Ford que, fidel al seu lema, les persones siguen el primer i no la rendibilitat, el valor de les seves accions i el repartiment de dividends.

Finalment, la secció sindical del STM - Intersindical Valenciana en Ford València, vol enviar una fraternal, solidària i combativa abraçada a tota la plantilla afectada, al Sindicat de Treballadors de Camaçari (Fitmetal / CTB), sindicat afiliat a la Federació Sindical Mundial a l’ igual que el STM - Intersindical Valenciana, i al Sindicat de Treballadors Metal·lúrgics de Taubaté (Sindmetau CNM / CUT), i a tot el moviment sindical brasiler. El nostre sindicat té el convenciment que aconseguiran doblegar el radicalisme capitalista i trobar la millor sortida possible en defensa de l’ocupació i dels interessos de les treballadores i treballadors.

Visca la lluita de la classe obrera!

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.