Sindicalisme

STM – Intersindical Valenciana guanya la sentència de menjadors de Ford

28 / 10 / 2017 | Intersindical

El Tribunal Suprem ha dictat sentència a favor del Sindicat de Treballadores i Treballadors del Metall – Intersindical Valenciana (STM) sobre els menjadors de Ford. La setència condemna a l’emprersa Ford a pagar l’ajut per menjar que establia el conveni vigent en 2013 que suposava una quantia superior a 5 euros per cada dia que un treballador o treballadora no puguera accedir al servei de menjador des de l’1 de setembre de 2013 al 31 de desembre de 2013.

El Tribunal del Social i el TSJCV ja van fallar a favor del Sindicat raó per la qual l’empresa va recòrrer al TS. Ara, aquest tribunal ha dictat una sentència ferma i irrecurrible condemnat l’empresa.

STM- Intersindical Valenciana va denunciar, en solitari, a l’empresa que va comptar en tot moment amb el suport de CCOO i d’UGT que comparegueren davant dels tribunals per oposar-se a la demanda del STM.

Finalment, STM – Intersindical Valenciana valora molt positivament la sentència del TS i es posarà en contacte amb l’empresa per agilitzar el pagament dels 400 euros que cobrarà cada cada persona afectada.

Sentència TS
http://stm.intersindical.org/doc/ford/sentencia_comedores_TS.pdf
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.