Moviments socials

Totes i tots som Elvira Murcia

L’Aliança per un sistema públic de Serveis Socials recolza a Elvira Murcia en les seues justes reivindicacions i dona suport a la seua acció de protesta en la lluita pel respecte i la dignitat de les persones en situació de dependència

13 / 12 / 2012 | Intersindical

L’Aliança per un sistema públic de Serveis Socials, vol mostrar la seua solidaritat amb Elvira Murcia en representació de les persones afectades en el sisè aniversari de la promulgació de la Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència

Una Llei que ha sigut el major avanç social que hi ha hagut a Espanya en dècades, i tal vegada per açò, maltractada per les actuacions d’un govern que ha modificat de forma unilateral elements substancials de la mateixa i rebaixat de forma brutal la seua inversió.

Aquest atac, impropi d’un Estat Social i Democràtic de Dret, es produeix precisament en una situació d’emergència social, quan major protecció requereixen les persones i les famílies, quan pitjor ho està passant la ciutadania.

Aquesta deslleialtat institucional es veu agreujada en el cas del País Valencià per un govern que s’ha mostrat especialment insensible a les justes reivindicacions dels col·lectius més afectats, negant qualsevol responsabilitat en la seua nefasta gestió.

Els canvis continus en els màxims responsables de la política social (vuit consellers en disset anys de govern) deixa en evidència la provisionalitat de l’acció governamental. L’últim conseller ha passat sense ni tan sols assabentar-se del que passava, o almenys açò semblava…

En aquests moments moltes famílies estan vivint situacions dramàtiques com a conseqüència dels impagaments i demores de la Generalitat, per la incertesa de la continuïtat en els centres d’atenció, per l’insuportable limbo de la dependència sense que al govern valencià semble importar-li gens ni mica; només la lluita per la dignitat i el respecte de les pròpies persones en situació de dependència i les seues famílies, conjuntament amb els professionals del sector ens fa tenir confiança en un futur millor.

Per açò volem mostrar el nostre reconeixement al testimoni valent d’Elvira Murcia perquè la seua lluita és la lluita per la dignitat i el respecte de TOTES les persones.

Concentració-manifestació de suport: Divendres 14 de desembre, a les 12 h. en la Plaça de la Mare de Déu

INTEGRANTS DE ALIANÇA PER UN SISTEMA PÚBLIC DE SERVEIS SOCIALS: INTERSINDICAL VALENCIANA, ATTAC-PV, CALSICOVA, CCOO-PV,  SINDICAT DE SERVEIS PUBLICS CGT PV, COL·LECTIU DE TREBALL SOCIAL CA REVOLTA, COLEGIO OFICIAL DE TRABAJADORES SOCIALES DE VALENCIA, P.V, , PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA LEY DE LA DEPENDENCIA EN LA COMUNITAT VALENCIANA, PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SALUD MENTAL PÚBLICA, UGT-PV, XARXA EAPN-CV, COLEGIO OFICIAL DE EDUCADORES SOCIALES




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.