Moviments socials

Totes juntes, més indignades que mai

Aquest dotze maig eixirem al carrer en més de 50 ciutats de l’Estat espanyol i també d’altres quinze països més.

10 / 05 / 2013 | Intersindical

Ens hem convocat en aquesta plaça, la nostra plaça, la plaça #15M, la del poble, per commemorar el segon aniversari del moviment ciutadà 15M, que va néixer un diumenge com aquest fa dos anys. Des de llavors estem lluitant per exigir un canvi global i per construir aquest altre món possible.

Ens sobren més de 6 milions de raons per ser aquí, a la plaça, per cridar d'indignació

I només des de la unitat podrem aconseguir-ho. Per això, assemblees del 15M i quasi quaranta col·lectius en lluita al País Valencià, totes agrupades en TOTES JUNTES, us animem a unir-vos a nosaltres per defensar-nos dels atacs constants dels governs il·legítims, de la troika i dels mercats financers.

12-M

Diguem-ho clar, del que estem parlant és d’una guerra declarada per part de l’1% al 99% de la població mundial. Una guerra on les armes que empren són la por, les retallades i la pobresa, i els botxins són els poderosos amb la col·laboració dels seus polítics servils a la seva causa. I les víctimes? Les víctimes som nosaltres, tu, jo, les nostres famílies, les nostres veïnes…

EIXIM AL CARRER PERQUÈ ESTEM ¡INDIGNADES, CABREADES I ENFURIDES!

INDIGNADES cada vegada que retallen en sanitat i educació públiques, en pensions i subsidis d’atur, i rebaixen els salaris i pugen els impostos, o augmenten l’edat de jubilació, o suprimeixen serveis públics i ataquen al temps descaradament als funcionaris.

Emprenyades de veure com si n’hi ha diners per salvar la banca podrida i no per rescatar les persones. Enfuriades al veure com les persones dependents es queden sense atenció perquè s’ha acomiadat als seus cuidadors o cuidadores, com els immigrants es moren a les portes de les urgències o a les seves cases per no tenir targeta sanitària, o com persones angoixades es lleven la vida quan van a ser desnonades.

Ens sobren més de 6 milions de raons per ser aquí, a la plaça, per cridar d’indignació per les famílies que ja no poden mantenir-se i passen fam. El primer dret social ha de ser garantir l’existència de les persones. No hi ha una majoria silenciosa. ¡El poble està ací!, adonés senyor Rajoy i companyia.
¡El Poble està al carrer! Perquè hem despertat i ja no ens creiem les vostres mentides. Estem fartes que ens criminalitzen i ens diguen terroristes per protestar pacíficament, per reclamar el que és nostre i que, ells, els de dalt, ens estan robant. FARTES que els que ens governen utilitzen la violència física contra nosaltres i els nostres per demanar el que és just.

NO HI HA LLIBERTAT SENSE DIGNITAT I ANEM A LLUITAR PER AIXÒ! PER TOT AIXÒ US ANIMEM que us uniu o a que continueu TREBALLANT EN QUALSEVOL COL·LECTIU, PER AJUDAR A POSAR EN MARXA ACCIONS CONCRETES I ALTERNATIVES POSSIBLES PER CREAR UN SISTEMA QUE SÍ ENS REPRESENTE
¡EL POBLE, UNIT, MAI MÉS SERÀ VENÇUT! SÍ ES POT! SÍ ES POT!




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.