Eleccions sindicals


TU POTS TALLAR-LOS EL ROTLLO

 Si no vols més del mateix: vota SF-Intersindical

Està a les teves mans: el 6 de març ves a votar personalment

01 / 03 / 2019 | Intersindical

Benvolgut company, benvolguda companya:

Per què et demanem el vot per SF-Intersindical?

Si vols que canvien les coses, si estàs fart i farta de tanta claudicació, de tanta complicitat amb les empreses i els governs de torn, de tantes retallades i dels tripijocs i les corrupteles, si estàs fart i farta que els delegats sindicals et pressionen i vulguen segrestat el vot (votant per correu per tu i sense el teu consentiment) ..., et demanem el teu suport, ara mitjançant el teu vot a l’urna. Perquè així ens donaràs la força per seguir lluitant per canviar les coses, per recuperar els drets que ens han arrabassat, per seguir oposant-nos a les retallades ia la corrupció, en definitiva, per millorar.

DESCONFIA DE QUI PROMET ARA EL CONTRARI DEL QUE HAN FET

Ja ens coneixes. Els homes i dones del Sindicat Ferroviari-Intersindical hem defensat
enfront de les empreses i els governs (i moltes vegades davant de l’actual majoria sindical):




  • Augment salarial, recuperació del poder adquisitiu mitjançant increment anual lligat a l’IPC (mentre altres signen el II Conveni amb miserable pujada del 2,25% i venen fum amb un ridícul increment posterior del 0’25% condicionat al PIB. Així portem perdut ja més del 14% de poder adquisitiu).

• Iniciar sense més demores la jubilació parcial al 75% per a tot el que ho sol·licite. Recuperar les prejubilacions als 59 anys, com se segueixen produint en altres empreses públiques (altres han acceptat fulminar-les, impedint la prejubilació digna que havíem tingut durant més de 30 anys).
  • Supressió de les categories d’ingrés i que per la mateixa feina es cobre el mateix salari (mentre altres han introduït en Conveni les categories d’ingrés i la discriminació salarial).
  • 

Ingressos suficients, a temps complet i amb caràcter indefinit (mentre altres han signat ridículs ingressos, a temps parcial, per obra i servei i amb inferior salari).
  • No mobilitat a cegues. Sistema de trasllats i ascensos just, transparent i àgil. Derogació de la Norma de Mobilitat (mentre altres han signat una nova Norma empitjorant la regulació actual provocant tripijocs i discriminació).

I molt més ... La llista és interminable, perquè una cosa és el que es diu i una altra el que s’ha fet.

I tu, millor que ningú, ho saps. No és hora de creure en xarlatans. És hora d’exigir comptes. I el teu vot també serveix per això: per avalar el que han fet o per tallar-los el rotllo i millorar.

Si amb tot el que ha passat, i que el teu coneixes, encara tens dubtes, et demanem la teva confiança: doneu-nos la oportunitat.

Estem compromesos amb tu i amb ningú més, talla’ls el rotllo, vota SF - Intersindical




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.